Sundsvall 42 tackar för trettio år!

30 år går fort – förra året blickade konferensen Sundsvall 42 trettio år framåt i tiden för att hylla de år som konferensen funnits.

Digitalisering är ett ständigt hett ämne och med dessa trettio år i bagaget känns det naturligt för konferensen att gå mot en ännu tydligare inriktning inom just digitalisering. Därför byter konferensen i år namn till Good Tech Conference, vilket innebär en del uppdateringar gällande konferensens innehåll och upplägg. Exempelvis erbjuder vi ett nytt spår som rör Digital Kommunikation och en annan nyhet är att konferensen kommer att ha ett tema varje år. I år går konferensens tema i kreativitetens tecken som kopplat mot digitalisering skapar oändliga möjligheter.

OM GOOD TECH CONFERENCE

Konferensen är en nationell mötesplats för alla som leder och arbetar med utveckling och stöd av digitalisering. Good Tech Conference har sedan 1988 varit Norrlands största konferens inom digitalisering (tidigare under namnet Sundsvall 42). Med över 400 deltagare inom alltifrån offentlig sektor till industri och kommunikation skapas en plats för nätverkande, inspiration och framtidens digitalisering.

Välkommen att inspireras!