Ashkan Fardost

Ashkan Fardost en av årets Key Note speakers

Vi är stolta att presentera Ashkan Fardost som en av årets fyra Key Note speakers. I oktober kommer han till Good Tech Conference med sin uppskattade föreläsning ”Alla har missförstått digitaliseringen”.

Ashkan menar att många som använder ordet digitalisering pratar egentligen om digitisering. Som innebär att du ta en analog process och förvandla den till ettor och nollor. Det slutar ofta med att man gör en app, börjar marknadsföra på Facebook, lanserar VR-projekt eller kopplar upp saker till nätet. Samma gamla, men i digitalt format.

Enlight Askhan är digitalisering något helt annat: nämligen hur digital teknik och internet radikalt förändrar människors beteenden och skapar helt nya förväntningar. För människor som växer upp i internet-eran har en radikalt annorlunda världsvy och synsätt på hur de vill bo, leva, jobba, skapa och förverkliga sig själva uppstått. Och det är inte förrän man börjar titta på denna omvälvande förändring från det mänskliga perspektivet, som man kan dra slutsatser om hur det kommer påverka ens bransch, yrke och framtid.

OM ASHKAN

Ashkan är f.d. musikproducent och artist samt doktor i organisk kemi. Efter musik- och forskningskarriären involverade han sig i Stockholms startup-scen. Idag jobbar han som Collaborator på Hyper Island och driver sin nystartade investeringsfirma Oddball Ventures. Han är även nominerad till Årets Talare 2017.

Välkommen att inspireras på Good Tech Conference!

Se programmet växa fram här.

Anmäl dig till konferensen här.