Per Holknekt

Key Note Speaker Per Holknekt är en av landets mest inspirerande föreläsare

Konferensens senaste bokning knyter ihop årets konferensprogram. Det är med glädje vi välkomnar den populära föreläsaren Per Holknekt som med sitt gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter gör honom till en unik föreläsare. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

Per Holknekt har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld och han är tacksam för vad livet gett honom.

Han föreläser om motgångar, utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör och mycket mera. Han inspirerar och berör med sitt berättande. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

Per Holknekt inspirerar med sin föreläsning på Good Tech Conference den 18 oktober kl. 13:30.

Anmäl dig till konferensen här. 

Se program här.