Prisbelönte entreprenören Siduri Poli föreläser på Good Tech Conference

Siduri Poli är den inspirerande teknikexperten som identifierar och skapar samhällsförändringar med nya metoder, verktyg och filosofi. Hon föreläser om hur digitalisering förändrar vårt samhälle och hur man kan skapa förändring med hjälp av digitaliseringen.

Idéer är värda att bli realiserade. En idé kan förändra världen, men bara ett fåtal personer har det rätta nätverket, inspirationen och kunskapen för att få det att hända. Festen för framgång och innovation har en begränsad och strikt gästlista. Men varje idé som kan leda till positiv förändring men som inte realiseras är en förlust för oss alla. Vi måste bredda inbjudningarna så att fler kan ta del av möjligheten att förverkliga sina idéer. Både för individens, och för vår allas, skull, säger Siduri Poli.

Siduri Poli vet hur innovation och nya tekniker måste kopplas till demokrati och inkludering om vi vill att Sverige ska fortsätta i rätt riktning. Hon är medgrundare till ett av Sveriges största och viktigaste entreprenörshubs, Changers Hub, med målet att demokratisera framgång och göra det möjligt för ungdomar i marginaliserade områden att lyckas med sina uppstartsidéer.

Siduri har tilldelats utmärkelserna ”Digital Inspirer of the Year” av IDG och CIO Sweden, en av Årets Supertalanger i kategorin “samhällsbyggare” av Veckans Affärer, ”Future’s most powerful” av TCO och ”Newcomer of The Year” av Shortcut.

Den 17 oktober kommer hon till Good Tech Conference och inleder årets konferensdagar!

Anmäl dig till konferensen här.