Årets utställare

Under Good Tech Conference erbjuds du som konferensdeltagare möjlighet att träffa intressanta företag inom IT- och digitalisering. Företagen håller till vid en utställaryta på Quality Hotels andra våning. Där ges utrymme till mingel, affärsmöjligheter och mycket mer. Passa på att besöka utställarytan i pauserna!

Agiltec

Agiltec finns på plats på Good Tech Conference och är ett världsledande företag inom agil coachning, evolution och transformation. De är Gold Partner till Scaled Agile Inc, utbildar och certifierar i SAFe, det ledande ramverket för agilt arbetssätt.

De arbetar med Continuous Integration och DevOps för att skapa förutsättningar för att bli agil på riktigt. I transformations- och evolutionsfaserna använder de deras unika metoder BeAgile™, GoAgile™ och StayAgile™.

Läs mer om Agiltec.

Forefront Consulting Group AB

Vi hjälper dig med Digitaliseringens möjligheter och förändringsbehov – från strategi till genomförande. ”Digital agenda” ger dig en start på digitaliseringen på ett enhetligt sätt. Vinn en halvdags workshop till ditt företag!

Att dela med oss av vår kunskap och ta del av andras – det brinner vi för. Oavsett storlek, form eller bransch löser vi utmaningarna Tillsammans! Våra 350 konsulter finns på 9 orter i Sverige, nära dig. Vi har även ett offshore-center i Kina.

Att ständigt blicka och vilja framåt, uppåt samtidigt som vi älskar nya satsningar och vägar – det är vårt DNA och skapar en kreativ miljö. Humanoiden Pepper finns på Stockholmskontoret – vad kan han göra för dig? Välkomna att besöka vår monter för att få veta mer!

Läs mer om Forefront Consulting Group AB.