Årets utställare

Under Good Tech Conference har du som konferensdeltagare möjlighet att träffa intressanta företag inom IT- och digitalisering. Företagen håller till vid en utställaryta på andra våningen på Quality Hotel . Där ges utrymme till mingel, affärsmöjligheter och mycket mer. Passa på att besöka utställarytan i pauserna!

XLENT Consulting Group

Sugen på något sött mellan föreläsningarna? Besök XLENT i glassrummet! Här finns utrymme för nätverkande, glassig utveckling och kunskapsutbyte.

XLENT Consulting Group är en entreprenörsdriven organisation med stort engagemang och lokal förankring. Vi hjälper våra kunder att koppla ihop verksamhet och teknik och säkerställer att affärskritiska strategier verkligen blir realiserade.

Advania

Advania erbjuder kompletta IT-lösningar till företag och offentlig verksamhet som förenklar och hjälper dem att växa. Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar, tjänster och strategiska partnerskap erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service.

Webstep

Webstep är ett IT-konsultbolag som idag finns i Sundsvall, Stockholm, Malmö, Uppsala och ett flertal kontor i Norge. Tillsammans med sina kollegor i Norge utgör Webstep 400 medarbetare med erfarenhet inom systemutveckling, AI, IoT, molnmiljöer, arkitektur och ledning. Webstep är nya i Sundsvall sedan april detta år, anledningen till att de startade kontor här är då de tror starkt på regionen och den starka IT-bakgrund som redan finns. De har förhoppningen att Websteps kunskaper inom områden som bland annat AI och maskininlärning gör att de kan bli intressanta samarbetspartners till IT-företagen i Sundsvall.

Forefront Consulting

Till Forefront Consultings utställning kan du komma och prata om AI – vilka är deras erfarenheter och vad är du nyfiken på?

Forefront Consulting guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. De erbjuder lösningar inom Strategi & Verksamhet, Design och Teknik. De vill skapa ett värde som ger ett starkt avtryck på marknaden, både hos kund och medarbetare.

Offentlig chef

Offentlig chef är konferensen för dig som är chef och ledare inom offentlig sektor och arrangeras 29-30 januari 2020 i Sundsvall tillsammans med Sundsvallsregionen. Genom ett exklusivt samarbete med Good Tech Conference så erbjuder de under konferensen ett specialpris på deltagande och utställning!

Din Arkivkonsult i Norr

Din Arkivkonsult i Norr – din metadataexpert! Susanne Pettersson hjälper din organisation med att skapa struktur och ordning i informationslandskapet. Tjänster som erbjuds är t. ex. informationsvärdering, framtagande av dokumenthanteringsplaner samt utbildning inom offentlighetsprincipen och GDPR.

Evry

Över fem miljoner människor i Norden använder dagligen tjänster som levereras och hanteras av EVRY. Vi är drivkraften bakom en rad innovationer som ger användarna bättre service och gör livet enklare. Genom vår insikt, teknik och våra lösningar bidrar vi till utvecklingen av framtidens digitala samhälle.

Att vara kundcentrerade och utnyttja strategiska partners är avgörande för att bli den betrodda partnern vi vill vara. Vi guidar våra kunder och kommer med förslag som säkerställer snabb och framgångsrik transformation.

Advantech

Advantech is the world’s leading supplier of industrial IT and IoT equipment with Company Headquarter in Taipei, Taiwan. The global organization consist of more than 8.000 skilled employees. Advantech have local presence on all continents with European HQ in Eindhoven, The Netherlands. Advantech designs and manufacture all boards and devices in our own premises. We have two identical production facilities, one in Taiwan and one in China. Both sites can produce all of our products. Advantech have long experience of designing and manufacturing of customized products, DTOS, Design To Order Service, to leading representatives in different sectors.