Finns det intelligent liv på jorden?

Ja, det kan man ju fråga sig, alldeles för ofta får vi bevis på motsatsen … Men visst är vi intelligenta! Vi är så otroligt smarta att vi kan använda vår intelligens till precis vad som helst. Vårt problem kan alltså sägas vara att välja vad vi vill åstadkomma, både på jobbet, hemma och på jorden, den korta tid vi finns här, säger Jenny Åkerman, Key Note Speaker på Good Tech Conference 2019.

Jenny är en mycket uppskattad föreläsare som länge legat på Talarforums 10-i-topp-lista. Den 17 oktober föreläser hon på Good Tech Conference där du som deltagare får en inblick i hur vår hjärna fungerar, både när den använder sin intelligens på ett konstruktivt sätt, och när den råkar åstadkomma något mindre lyckat. Du kan räkna med många ”aha”, men säkert också flera ”haha”. Kanske kommer du att lämna föreläsningen nyförälskad i din egen hjärna.

Att Jenny Åkerman föreläser på årets konferens som har temat “intelligens”, är ingen slump. Jenny har varit ordförande i föreningen Mensa Sverige, en förening som intresserar sig för intelligens, och där man måste prestera bland de översta 2 % för att bli erbjuden medlemskap. Idag är hon föreningens talesperson.

Se film från en av Jennys föreläsningar

Välkommen att inspireras på Good Tech Conference!

Se alla föreläsare 2019

2019-01-31