Good Tech Conference 2018 blev en braksuccé

Under vecka 42 hölls Norrlands största konferens inom IT och digitalisering. Det som tidigare varit Sundsvall 42 har efter trettio år fått en ny kostym, och det nya varumärket Good Tech Conference togs emot med med öppna armar. Närmare 400 deltagare kom för att ta del av ett stort utbud föreläsningar, nätverkande och underhållning.

Det är jättekul att så många av våra trogna deltagare upplever att nivån på konferensen har ökat markant i och med vårt nya varumärke, säger Lars Persson Skandevall, VD på Bron Innovation AB.

Arbetet med det nya varumärket har gett stor effekt då antalet deltagare har ökat, och nu påbörjas arbetet med Good Tech Conference 2019. Konferensen kommer att vässa upplägget ytterligare och fortsätta leverera som Norrlands största konferens inom IT och digitalisering.

Med över 90 procent nöjda konferensdeltagare blev årets konferens en riktig braksuccé. Jag vill rikta ett stort tack till alla som varit en del av Good Tech Conference 2018, och jag ser redan fram emot nästa års konferens!, avslutar Lars.

Läs mer:

Vill du få nyhetsbrev från Good Tech Conference och ta del av erbjudanden? Prenumerera här.

Nyfiken på hur det var på Good Tech Conference 2018? Här kan du läsa en summering från dagarna.

2018-11-30