Siduri Polis 3 bästa tips

Tre tips hur du förverkligar dina idéer från teknikexperten Siduri Poli

Siduri Poli är teknikexperten som identifierar och skapar samhällsförändringar med nya metoder, verktyg och filosofi. Hon föreläser om hur digitalisering förändrar vårt samhälle och hur man kan skapa förändring med hjälp av digitaliseringen. I oktober föreläser hon på Good Tech Conference. 

Vi passade på att fråga Siduri vilka tips hon har till dig som har många idéer och är i starten av din entreprenörskarriär. Är det något som är viktigt att tänka på innan man gör sin idé till verklighet?

  1. Innan man kör igång? Nej nej nej, du behöver bara köra. Tänk inte för mycket, börja med pusselbiten som står dig närmast och är enklast att lösa. Du kommer lösa alla utmaningar med tiden och när det är dags att lösa dem. Du “måste” inte ha en affärsmodell, ett starkt team etc klart för att påbörja, strunta i vad andra säger. Även idéer som andra trott varit dem sämsta har ibland blivit de största. Gör saker på ditt sätt.
  2. Men OM du vill få tips så är det dem här två; Skapa din hejarklack. Det kommer bli svinjobbigt i perioder, speciellt när du kommit så långt att det inte finns en väg tillbaka. Då behöver du en hejarklack, det kan vara din familj, vänner, ditt team eller folk på gatan som peppar dig framåt.
  3. Kom till Changers Hub, såklart. Vi säger inte hur du ska göra, men vi hjälper dig med det du behöver hjälp med. Det är stor skillnad.