Program 2019

Nedan presenteras årets program. Med 3 fullspäckade dagar under vecka 42 har du chansen att ta del av mer än 50 intressanta seminarier uppdelade i 7 olika delkonferenser, föreläsningar av Sveriges ledande talare inom digitalisering, delta i spännande workshops och mycket mer.

Se årets program växa fram.

Tisdag 16 oktober

17.00

Get Together inleds
Arrangeras tillsammans med Science and Innovation Day

17.30

Föreläsning – Paulina Modlitba

Paulina Modlitba Söderlund har en bakgrund inom teknik och har länge arbetat med att driva på innovation, förändring och digitaliseringen i olika form och sammanhang.

18.00

Föreläsning – Olof Granström

Olof Granström är statsvetare med en bakgrund som lärare. Behovet att förstå världen och göra den begriplig för alla har alltid varit Olofs motivation.

19.00

Mingel

Matmarknad.

Underhållning med komikern Hasse Brontén.

Hasse Brontén har en humor som roar dom allra flesta. Humorn är glad och rättfram som handlar om allt möjligt i vår omvärld.

Onsdag 17 oktober

08.00

Incheckning och kaffe

08.30

Gemensam föreläsning – Siduri Poli

Siduri Poli är den inspirerande teknikexperten som identifierar och skapar samhällsförändringar med nya metoder, verktyg och filosofi. Hon föreläser om hur digitalisering förändrar vårt samhället och hur man kan skapa förändring med hjälp av digitaliseringen.

Läs mer.

 

09.55

Kaffe

12.00

Lunch

Lokal: Restaurang Aveny

14.35

Kaffe

16.00 - 17.00

Gemensam föreläsning – Ashkan Fardost

Ashkan är f.d. musikproducent och artist samt doktor i organisk kemi. Efter musik- och forskningskarriären involverade han sig i Stockholms startup-scen. Han menar att många som använder ordet digitalisering pratar egentligen om digitisering. Lyssna på Ashkans uppskattade föreläsning “Alla har missförstått digitaliseringen”.

Läs mer.

 

18.00

Mingel

19.30

Dörrarna öppnas till årets bankett

Torsdag 18 oktober

08.00

Incheckning och kaffe

08.30

Gemensam föreläsning – Stefan Vlachos

Stefan är verksamhetschef för Innovationsplatsen på Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm. Hör mer om Innovationsplatsens spännande resa på Karolinska Universitetssjukhuset, med talande exempel och anekdoter från en verksamhet i stor förändring.

Läs mer.

09.30

Kaffe

11.35

Lunch

Lokal: Restaurang Aveny

13.30

Gemensam föreläsning – Per Holknekt

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

 

 

14.30

Avslut.

Transfer: Våra bussar avgår mot Sundsvall Timrå Airport.

Se alla delkonferenser