Killander & Björk, en digital podcast

Podcast

Lyssna på konferensens podcast med Killander & Björk – En podcast om vår (digitala) nutid och framtid.

Killander & Björk är en podcast som drivs av Andreas Killander – Creative director på Gullers Grupp och Mats Björk – Digital strateg på Esatto.
Lyssna till intervjuer från Good Tech Conference 2018 med föreläsare men även Erik Rosales från Sirqus Alfon samt Linda Bergström och Lars Persson Skandevall från Bron Innovation. De reflekterar och summerar de ämnen som berördes under konferensdagarna. Samtliga avsnitt som producerades kommer du åt här, i konferensens app eller via deras hemsida www.killanderobjork.se.

Konferensens avsnitt

Du kan också prenumerera direkt via Itunes, Android eller RSS.

EN PODCAST OM VÅR DIGITALA NUTID OCH FRAMTID

Killander & Björk är en podd om vår (digitala) nutid och framtid. I podden pratar de om igår, idag och imorgon – ett ämne i taget. Bränslet till samtalen kommer från deras dagliga arbeten där både Andreas Killander och Mats Björk förflyttar människor, företag och institutioner in i den nya arenan som växer fram nu – den digitala.

De tror båda att skiftet vi är i nu är större än industrialiseringen. Därför pratar de – ämne för ämne – om hur några olika alternativa framtider kan se ut och vad vi kan göra idag för att förbereda oss.