Föreläsare

Jenny Åkerman

Jenny är en mycket uppskattad föreläsare som länge legat på Talarforums 10-i-topp-lista. Den 17 oktober föreläser hon på Good Tech Conference där du som deltagare får en inblick i hur vår hjärna fungerar, både när den använder sin intelligens på ett konstruktivt sätt, och när den råkar åstadkomma något mindre lyckat. 

Att Jenny föreläser på årets konferens som har temat “intelligens”, är ingen slump. Hon har varit ordförande i föreningen Mensa Sverige, en förening som intresserar sig för intelligens, och där man måste prestera bland de översta 2 % för att bli erbjuden medlemskap. Idag är hon föreningens talesperson.

Finns det intelligent liv på jorden? Ja, det kan man ju fråga sig, alldeles för ofta får vi bevis på motsatsen … Men visst är vi intelligenta! Vi är så otroligt smarta att vi kan använda vår intelligens till precis vad som helst. Vårt problem kan alltså sägas vara att välja vad vi vill åstadkomma, både på jobbet, hemma och på jorden, den korta tid vi finns här, säger Jenny Åkerman.

Du kan räkna med många ”aha”, men säkert också flera ”haha”. Kanske kommer du att lämna föreläsningen nyförälskad i din egen hjärna. Välkommen att inspireras på Good Tech Conference!

Jenny föreläser på Good Tech Conference den 17 oktober kl. 8:30.

Se programmet växa fram här.