C Ledarskap & organisation

Regeringen definierar innovation som nya eller bättre sätt att skapa värden för samhälle, företag och individer. Det behöver alltså inte handla om tekniska innovationer, utan det kan handla om bemötande, nya affärsmodeller eller annat.

Som chef och ledare spelar du en viktig roll för att främja en innovativ kultur på arbetet. Vi vill höra exempel på hur organisationer gjort för att skapa former för kreativitet och nytänkande. Hur du som chef/ledare främjat personers innovativa förmågor genom ledning och styrning? Har du kanske exempel på hur innovation belönas i organisationen och hur ni jobbar med att frigöra tid för innovation och kreativitet på ett strukturerat sätt?

Grundförutsättningen för innovation är ju att säga ja. Har du kanske sagt ja till något som blev riktigt misslyckat? Dela med dig! Har du sagt ja till något som blev riktigt lyckat? Dela med dig!

Kort sagt, låt oss inspireras tillsammans. Kanske har du ett annat innovativt format på din föreläsning, än att prata till power points… Vem vet…? Oavsett – vi ses vecka 42 i Sundsvall på Good Tech Conference!